Freitag, 29. Februar 2008

"PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ "16" LIMONLU CHEESECAKE


PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİNE EV SAHİBELİĞİNİ http://papatya68.blogcu.com Arkadasimiz hazirliyor..
Daveti icin cok tesekkür eder kendisine kolayliklar diliyorum..



Malzemeler
Taban icin
170 Gr Biscuvi(Butterkekse)
80 Gr eritilmis Tereyag veya Margarin
istege göre 2Yk Kakao

Ici icin
80 Gr seker
3 yumurta
1 Yk Un
500 Gr Lor Peyniri(Quark)
Istege göre süzme yogurt veya labne kullanabilirsiniz
2 adet limon rendesi veya 1 yk limon suyu




Taban icin Biscuvileri rondoda kiyin yagi ilave edip karistirin.
Pasta kalibinin dibine yagli kagit serip tabani bastirarak yerlestirin.
icini hazirlayana kadar Buzdolabinda bekletin..
Yumurtayi seker ile mixerle iyice cirpin.Unu Lor Peynirini ekleyin limon suyunuda ilave ederek karistirip tabani hazir kaliba dökün..
Malzeme miktari 20 cm lik Pasta kalibina göre ..Sayet daha büyük kalip kullanilirsa sadece ic malzemede artis veya malzemenin iki katini kullanabilirsiniz..
Isitilmis 160 derece Firinda 40-50 dakika arasi pisirin.
Servis ederken Pudrasekeri serpip limon dilimiyle ikram edebilirsiniz..


Afiyet olsun

Montag, 25. Februar 2008

Yalanci Tiramisu



Merhaba Arkadaslar
Gecen yazdigim gibi Pazartesi syndromum hala devam etmekde.
Bugün Diyete baslayabilirdim ya malum yine haftaya diye düsündüm.
Nedenmi?Söyle güzel güzel Diyetime uygun Tarifler aramaktayim.
Sagolsun sevgili Dilek,Ayse,Yaren ve Aynur´a.Kendileri 01.03-30.03.08
Etkinlik olarak Diyet Tariflerini secmisler..
Kendilerine tesekkür eder basarilar dilerim..





Dün Aksam Kevsercigimin güzel sayfasinda dolasirken o güzelim
Cilekli Tiramisuyu görünce ahh olsada yesem dedim kendime..
Bir taraftan ama kalorisi bu kadar cok olmasa alternatifi yokmu derken
Buzdolabimda lor peyniri(Quark)varmis.Kedidili sadece bir paket.Ayriyetten
1 paketde Krema..Simdi bunlardan yalanci cilekli Tiramisu yapilirmi
diye düsündüm ve yaptim..
Paketlerin üzerindeki kalori sayilarini yazarak toplam kaloriyi tespit
ettim..Az cok 100 kalori ya az ya fazla olabilir inkara gerek yok..
Deneme sonucunu bugün yedik.Ailece begenildi.


Malzemelerim
500 Gr Lor Peyniri(Quark)veya süzme yogurt--325 Kalori
100 Gr Kedidili-377 Kalori
2-3 Yk Diyet Cilek Receli-85 Kalori
200 ml sivi Krema-300 Kalori
1 Yk Seker
1 pk Vanilya

Toplam kalori 1200 civari.Kücük borcamaya göre 6 Parca cikiyor...
Parca basina 200 Kalori kadar..

Yapilisi
2 YK Receli biraz Su ile karistirip biraz eritin..
Kedidilini icine batirarak islatip Borcamaya dizin.Yetmez ise 1 Yk daha kullanin..
Kremayi vanilya ile sertlesene cirpin.Buzdolabinda bekletin.Ayri bir kabin icinde Lor peyniri seker ile cirpin.Kremayi ilave ederek iyice karistirin..
Bu asamada istege göre limon suyuda ilave edebilirsinz.
Ben kullanmadim ama birdahaki sefer deniyecegim.
Kedidilinin üzerine iyice yayin.1 Tk receli az sulandirarak üzereine serpistirin..Bir gece Buzdolabinda bekletin..
Simdi Tiramisu hayranlari bana kizmasin ltf benimki sadece elde olan
Malzemelerle kendimce bir denemeydi..

Afiyet olsun

Samstag, 23. Februar 2008

Zeytinyagli Dolma Biberi


Merhaba Arkadaslar
Ister Kiymali ister sade olarak ister üzerine Yogurt
dökerek veya yine sade sevilen bir Zeytinyagli Dolma Tarifi ile
sizlerleyim


Malzemeler:
8-10 dolma biberi
1,5-2 Sb Pirinc
1 adet Sogan
4 Domates - 1.5 üzerini kapamak icin
Nane Dereotu Maydanoz
Tuz ,Pul biberi
1 Yk Salca
Zeytinyagi
Bir miktarda Su



Kaynatmak icin Dolma Biberlerin üzerini kaplayacak kadar sicak Su...

Yapilisi
Malzemeyi bir Kabin icinde karistirin,Dolma Biberlerin icini alip,ic harcindan yarisina kadar doldurun..Üzerine dilimlenmis Domates ile kapatin
Tencereye siralayin..

Üzerine az Siviyagi gezdirn ,salcayi suyla tuzla karistirip Dolmalarin üzerinden gezdirip Ocakta kisik Atesde 20-25 pisirin.


Afiyet olsun

Donnerstag, 21. Februar 2008

Rulo Milföyler



Merhaba Arkadaslar
Aslinda bu Tarifi eklemek niyetim degildi
ama Kizim bana yardimci oldugundan illede sayfana ekle Annecigim
diye tutturdu..Hazir Milföy vardi Buzlukta cikarip Kizimla yarisini Kiymali
diger yariyida Ispanakli hazirladik..Pisirip yanina Cay demledim
Afiyetle yedik..Sonuc Buyrun

Malzemeler
Istediginz kadar Milföy
Arzuya göre Kiyma,Beyaz peynir,Patates harci
1 Yumurta sarisi


Milföy Hamurunu yan yana ekli sekilde
tezgahta merdaneyle biraz actim.Istenilen ic harcdan
yayarak Rulo sarip 3-4 parmak kalinliginda kesip
Firin Tepsisine yerlestirin.Üzerine yumurta sarisi sürüp Firinlayin...

Afiyet olsun




Bu Blogumu actim acali sanki daha cok yer gibiyim valla..
Heleki siz Arkadaslarin Bloglarinida dolastikca her Sayfadan ayrildigimda bi kac gram fazlayla ayriliyorum gibi..
Bu gidisle nolcak Halim bir bilsem:))
En iyisi ben pazartesi Rejime basliimm dimii..Bu kacinci Pazartesi haddi hesabi yok ama Yaz geliyor söyle ciddi ciddi baslamam gerek...Hayirlisi diim


SEVGILER

Mittwoch, 20. Februar 2008

"PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ ''15" VE TAVA BÖREGI



Sevgili Gül Arkadasim beni Etkinligine davet ettigi icin tesekkür ederim.
Tabiki severek cok kolay ve Pratik ani gelen Misafirlermize
ikram edilebilecek bir "TAVA BÖREGI" ile bu etkinlige katiliyorum


Malzemeler:
3 hazir Yufka
2 Sb Süt
1 yumurta -
2 Yk Siviyagi
tuz

Kizartmak icin 1Yk Siviyagi
Ici icin rendelenmis Beyaz peynir(Istege göre Kiyma,Patates
harcida kullanabilirsiniz)



Tavayi yaglayin...Sonra parcalanmis Yufkalardan siralayip
üzerine süt yumurta tuz Siviyagi karisimindan gezdirin..

2 -3 kat yaptiktan sonra icine rendelenmis beyaz peynir serpin...

Yine Süt karisimi ve geri kalan yufkalari bitene kadar ayni islemi yapin
en son katin üzerine süt karisimindan gezdirin...

Ocakta yavas yavas alti renk alana kadar kizartin...Bir Tahta kasik yardimi ile ters cevirip devam pisirin..



Yanina Ayran veya Cay ikram edebilirsiniz...


Afiyet olsun

Kiymali Brötchen/Ekmek



Merhaba Arkadaslar
Kolay ve Pratik Cayin yaninda fazla zaman almayan ve ikram edilebilen bir Tarif



Malzemeler
8 adet Brötchen veya yeterince Ekmek dilimleri
500 Gr Kiyma
Tuz,Karabiber
2 Cb Domates Püresi





Üzeri icin
3 adet Kirmizi veya beyaz Sogan
1 Tk Sumak
1 Tk Siviyagi
1 Ck Limon suyu



Hazirlanisi
Kiyma Domates püresi tuz karabiberi kabin icinde
karistirin..
Brötchenleri ortadan kesip Firin tepsisine dizin..
Ekmek kullaniyorsaniz dilimleyip Tepsiye dizin.
Üzerlerine cok az bi miktar Margarin veya Tereyagi sürüp Kiymali
Harcdan üzerlerine yayin..Ekmekler fazla kurumadan kiyma pisene kadar
175 derecede Firinlayin..

Bu ara Soganlari ince piyaz dograyin(Oglumun marifeti,Biraz irice oldu ama olsun biz yinede begendik ve lezzetle yedik)
Soganlari az tuz ile yogurarak acisini cikarin..Sonra yikayin suyunu süzüp
servis tabaga alin..Icine Sumak siviyagi limon suyunu ve istege bagli az tuz ekleyerek harmanlayin..
Brötchen(Ekmek dilimlerini)servis ederken yanina Sogan karisimini ikram edin..


Afiyet olsun

Dienstag, 19. Februar 2008

Cilekli Pasta



Cilek ve Kremsanti sanirim birbirine yakisan en güzel ikili..
Markette Cilekleri görünce hemen Pasta aklima geldi.
Evdeki Kremalariminda Zamani gecmeden degerlendirilmis olacagini
düsünerek bu Pastayi hazirladim..


Pandispanyasi icin
4 Yumurta
150 gr Seker
1 Pkt Vanillya Sekeri
150 gr Un
1 TK Kabartmatozu
3 YK Sicak Su


ICI ICIN:
600 gr sivi Krema
2 PK Vanillya Sekeri
2 PK Krema Sertlestirici
500 Gr Cilek



Yapilisi:
Pandispanya icin yumurtalari sicak su Mixer ile
bir dakika kadar iyice köpürene kadar cirpin.
Seker Vanillya sekeri ilave ederek devam cirpin.
Kabartma Tozu Un karisimini eleyerek ilave edin.
Kisaca devam cirpin.Yaglanmis veya yagli Kagit serilmis
Pasta kalibina dökerek isitilmis 180 derecede 20-25 dakika firinlayin.
Soguduktan sonra iki kere yatay sekilde kesin..
Bu ara Kremamizi hazirlayin.Ilk Pandispanyamiza kremamizin bir
kismini yayin.Üzerine istenilen sekilde Küp Küp kesilmis Cileklerimizin
bir kismini yayin.Böylece ikinci ve son katimizi hazirlayip
süsleyip Buzdolabinda en az iki Saat sogumaya birakin..


Afiyet olsun

Montag, 18. Februar 2008

Etli Patates


Merhaba Arkadaslar

Dünkü öglen Menümüzün ikinci yemegi olan
Etli Patatesi sizlerle paylasmak istiyorum

Malzemeler
500 Gr Dana Eti
5 adet büyük boy Patates
1 adet Sogan
2 Yk Siviyag
3 adet Havuc
3 adet sivribiber
2 Yk Domates Salcasi
Tuz,Karabiber
3-4 Sb Sicak su



Hazirlanisi:
Eti Kusbasi dograyip Tencerede soteleyin.Yumusayinca kiyilmis
Soganlari ekleyip kavurun.Salcayi ilave ederek 1 dakika kadar devam kavurun.
Küp küp dogranmis Patatesleri,kiyilmis Havucu ve Biberi ekleyerek kisaca
harmanlayin.Sicak suyu ilave ederek Baharatini ekleyip pisirin.

Servis öncesi üzerine Maydanoz serpebilirsiniz..

Afiyet olsun

Sonntag, 17. Februar 2008

Kremali Domates Corbasi



Merhaba Arkadaslar
Hepinize güzel bir Pazar Aksami dilerim..
Fazla Söze gerek yok azicik Ailece tembellik yaptik
ama sira Yemege gelince cabuk ve Pratik olsun diyerek
uzun zaman yapmadigim sevdigimiz Domates Corbasi hazirladim..
Ek olarak Etli Patates vardi Menümüzde,ve Yesil salata..
Mutfakta isim bitti ve burdayim..
Tekrar güzel bir Pazar Aksami dilegim ile hepinizi öpüyorum..

SEVGILER



Malzemeler:
2 adet kuru Sogan
3 Yk Un
6 adet Domates veya domates püresi veya konserve
küp domates kullanılabilir.
5 Sb Su veya Etsuyu
2 Yk Siviyagi
1 Cb Süt Kreması
Tuz,Karabiber
Kaşar peyniri rendesi



Hazirlanisi:
Kuru Soganları rendeleyip Siviyagi ile beraber kavurun. İcine Domates rendesini veya Konserve Domatesi ekleyip bir kaç dakika daha kavurduktan sonra Unu ilave edip devam kavurun. Ardından su ya da et suyunu ilave edip karıştırarak pişirin.Kivamina göre Etsuyu ve Un ilave edebilirsiniz..
Tekrar bir taşım daha kaynattın.Ben Kremayi eklemeden evvel Corbayi Mixerden geciriyorum..Tekrar Tencereye alip 1 çay bardağı süt Kremasını ekleyip bir kaç kez karıştırarak 1 dakika daha kaynatın. Sonra ocaktan alın.Üzerine kaşar peyniri rendesi serpip servis edin..


Afiyet olsun

Samstag, 16. Februar 2008

Donuts alirmiydiniz?Buyrun ozaman.....


Merhabalar
Bugün ögle yemeginden sonra Cocuklar sanki birsey yememis gibi
Tatli Tuzlu varmi yokmu arayip durdular..
Büyüyorlar gelisiyorlar artik yemelerindede artis normal olsa gerek..
Arayisa son vermek icin gelin beraber birseyler yapalim derken,Kizim
ben Donat istiyorum demezmi!!!
Disardan degilde bu sefer kendi yapimiz olan taze taze istege göre kendi
süslemelerince basladik ve tekrar Mutfaga girdik..
Sonuc buyrun..
Sizde almazmiydiniz??Evet ise buyrun Sofraya yanina Cay veya Kahve?
Ne ikram edebilirim...

SEVGILER


Malzemeler:
500 gr Un
60 gr Seker
1 tk tuz
40 gr Tereyagi
2 Yumurtanin Sarisi
125 ml Süt
125 ml sicak Su
1 adet yas Maya


Üzeri icin:
Pudrasekeri,Cikolata sos




Hazirlanisi:
Tüm Malzemelerden Hamur elde edin.30-40 Dakika
dinlendirin..1,5 cm kalinliginda Hamuru acin ve bir Bardak
yardimiyla büyüklügü size kalmis yuvarlaklar elde edin.
Hamur parcalarin üzerine bez örtüp tekrar 30 dakika dinlendirin..
Daha sonra kizgin yagda güzelce kizartin..
Üzerine Pudrasekeri veya Cikolata sosu sürerek servis edebilirsiniz..
Ben orta boy hazirladigimdan 30 adet elde ettim..


Afiyet olsun

Freitag, 15. Februar 2008

Besamel Soslu Köftecikler



Besamel Sos icin:
2 ½ Su Bardağı Süt
1 Kahve Fincanı Un
1 Yk Margarin
Tuz,Karabiber

HAZIRLANIŞI
Yağı küçük bir tencerede eritin. Unu ekleyin ve ağır ateşte karıştırarak kavurun. Sonra çırparak sütü ekleyin. Orta ateşte karıştırarak bir kere kaynatın..




Köfte icin:
500 Gr Kiyma
1 Sogan
2 dilim Ekmek ici
1/2 demet Maydanoz
1 dis Sarimsak
Karabiber,Tuz


Kıymanın içine rendelenmiş soğanı, ıslatılıp sıkılmış ekmek içini
tuz, karabiber kiyilmis Maydanozu ve Sarimsagi ilave ederek
iyice yogurun..Köfteleri hazirliyarak ceviz büyüklügünde
yuvarlayin ve kizartin.Pisen Köfteleri Besamel sosuna ilave ederek
kisik Atesde 2-3 dakika devam pisirin.
Yanina istege göre Patates Pilav veya benim gibi Makarna
ile servis edebilirsiniz...








Afiyet olsun

Donnerstag, 14. Februar 2008

Lor Peynirli Topcuklar (Quarkbällchen)ve Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun

Merhaba Arkadaslar
Sevgililer Gününüzü kutlarim...Sadece bugün degil hergününüz sevgi dolu
gecmesi dilegim ile.........

Bugün Pasta yapmak niyetimdi ama dün öglen canim nedense Quarkbällchen
cekmisti.Evde malesef lor Peynirim kalmamisti bu nedenle bugüne nasipmis....


Malzemeler:
2Yumurta
40 Gr Seker
500 Gr Lor Peyniri
350 Gr Un
4 Tk Kabartma Tozu
50 Gr eritilmis Tereyagi


Kizartmak icin Siviyag
Üzeri icin Seker veya Pudrasekeri



Yapilisi:
Tüm Malzemelerden Mixer ile Hamur elde edin...
10 dakika dinlendirmeye birakin.
Bu ara Siviyagini Friteusde veya derin bir Tencerede isitin..
Iki Yemek kasigi yardimi ile Hamurdan Parcalar alarak yagda 2-3 dakika
kizartin..

Kagit Üzerine alip ister normal Seker ister Servis öncesi
Pudra Sekeri serperek Ikram edebilirsiniz...

Bu Hamur miktarindan 35-40 adet elde edebilirsiniz.
Sayet sizin icin fazla ise Malzemeleri yariya bölerek hazirlayin.

Afiyet olsun

Mittwoch, 13. Februar 2008

Rulo Pizza





Merhabalar
Bugün sizlere Rulo Pizza Servis etmek istiyorum.
Öyle günler oluyorki Cocuklara ne pisirecegimi bilmiyorum
onlarin Damak tadinada uygun olmasini istedigimden
kolay bir ögün malesef hazirlamak nasip olmuyor.
Ne varki Pizzayi kim sevmezki?dedigimden Oktay Ustanin bu Tarifini güzel
Blog Arkadaslariminda sikca rastladigim bir Tarif oldugunu okuyunca
uygulamaya karar verdim.
Cocuklar pek begendi hatta kalanlari ertesi gün Okula aldilar.
Arkadaslarida pek imrenmisler ama benimkiler güzel paylasmislar
böylece Arkadaslarida nasiplenmis oldu....




Malzemeler:

1 Su b. Sıvıyağ
1 Su b. Su
1 Pkt Kabartma tozu
125 gr. Margarin
Aldığı kadar Un
Tuz


Ic Harci icin:
Sosis
Sucuk
Domates
Biber
Ton Baligi
Salam
yani istege bagli caniniz ne isterse
kulanabilirsiniz.Ben Domates yerine Domates püresi
Kekik baharat tuz ile karistirarak kullandim.


Üzeri icin:
Kasar Peynir rendesi


Afiyet Olsun

Dienstag, 12. Februar 2008

Katmer Pogaca


Merhabalar
Bugün Arkadaslarin Bloglarini dolasirken
sevgili -www.mutfakgüncesi.blogspot.com-güzel
Sayfasinda Katmer Pogucanin tarifini denemeye karar verdim.
Ölcülerini aynen aktariyorum sadece ben yas Maya yerine
1 Pkt Kuru Maya kullandim..Ve Tuzda ilave ettim.
Bana göre biraz az tuzluydu.Ev Halki cok begendi.
Birdahaki sefere tatli olarak ic harcinda degisikler yapip denemeye
karar verdim.8 bezeden degil 4 bezeden acmayida düsündüm.
Cok büyük pufidik olmasina gerek yok bence zaten Lezzeti bi harika.
Yakinda denemem ne sonuc verecek burda sizlerle paylasirim.

Malzemeler:
1 su bardağı süt
1 çay bardağı sıvıyağ
1 yumurta (akı içine, sarısı üstüne)
20 gr yaşmaya (veya 1 yemek kaşığı kurumaya)
2 çay kaşığı tuz
2 çay kaşığı tozşeker
Aldigi kadar Un


Arasına:
75 gr tereyağ(yumusak)
100 gr beyaz peynir

Hamuru hazirlayin bekletmeden 8 bezelere ayirin ve teker teker acin üzerine tereyagindan sürün.Üst üste dizip son acilan bezeye yag sürmeyin.
Tüm acilan bezeleri ayni anda tekrar güzel Merdane ile büyütün.
12 parcaya kesip peynir harcimizdan koyarak rulo seklinde sarin.Firin Tepsisine dizerek 30 dakika kadar mayalandirin.Firinlamadan evvel üzerine yumurta sarisi sürün.
175-180 derecede kizarana kadar pisirin..


Afiyet olsun

Montag, 11. Februar 2008

Bol Sebzeli Tavuk Corbasi


Bugün sizlere bol sebzeli Tavuk corbasi ikram etmek
istiyorum.Icinde güzel Tavuk suyu ve eti bulunan
bol bol sebze Patates ve pirinc ilaveleriyle
adeta Hepsi biryerde adinada yakisan
Vitaminli Corba...

Malzemeler:
3 Tavuk Budu
4 adet Patates
1 CB Pirinc
1 YK Siviyag
1 YK Un
1 Pkt karisik Sebze
istege göre tüm taze sebzeleride kullanabilirsiniz
Ben dondurulmus karisik sebze kullandim.
Tuz,Karabiber,1 TK Sebze Bullion

Yapilisi:
Tavuk Butlarini güzelce kaynatin.1 tk tuz 1,5 Litre Su ile.Pistikden sonra sogumaya birakin....
Ayri bir Tencerede kücük Küp Küp dogranmis Patatesleri
siviyagi ile Soteleyin.Unu ilave edin.Sebzeleri ekleyerek Tavuk suyunu baharatlari katarak kaynamaya birakin..Sonra Pirincleri ilave ederek
devam pisirin..Bu ara Tavuk etini didikleyin ve Corbaya ekleyin..
Kendi Damak tadiniza göre Baharat ekleyip servis ediniz...

Afiyet olsun

Samstag, 9. Februar 2008

Seftalili Pasta


PANDISPANYA ICIN:
4 Yumurta
150 gr Seker
1 Pkt Vanillya Sekeri
150 gr Un
1 TK Kabartmatozu
3 YK Sicak Su


ICI ICIN:
600 gr sivi Krema
2 PK Vanillya Sekeri
2 PK Krema Sertlestirici
1 Konserve Kutu Seftali

YAPILISI:
Pandispanya icin yumurtalari sicak su Mixer ile
bir dakika kadar iyice köpürene kadar cirpin.
Seker Vanillya sekeri ilave ederek devam cirpin.
Kabartma Tozu Un karisimini eleyerek ilave edin.
Kisaca devam cirpin.Yaglanmis veya yagli Kagit serilmis
Pasta kalibina dökerek isitilmis 180 derecede 20-25 dakika firinlayin.
Soguduktan sonra iki kere yatay sekilde kesin..
Bu ara Kremamizi hazirlayin.Ilk Pandispanyamiza kremamizin bir
kismini yayin.Üzerine istenilen sekilde kesilmis Seftalilerimizin bir kismini yayin.Böylece ikinci ve son katimizi hazirlayip süsleyip Buzdolabinda en az iki
Saat sogumaya birakin..


Afiyet olsun

Citir Balik





Baligi Soframizdan eksik etmememiz gerekir.
Malum cocuklar icin en uygunu citir Balik nedense.
Bugün istekleri üzerine (Deniz Salmonu)Seelachs hazirladim.
Tarif vermeye gerek yok sanirim.
Marketten paneli olarak hazir alabiliyoruz.Istek üzereine yanina Patates,Salata ikram edebilirsiniz....


Afiyet olsun

Donnerstag, 7. Februar 2008

Saglikli Günler

Merhaba Arkadaslar
Bloguma henüz Tarif eklemek kismet olmadi.
Telasimin insallah bu hafta sonu sona erecegini umuyorum..
Malesef aile Büyüklerimizde rahatsizliklar nedeniyle Hastahane Doktor
kosturmacasi icindeyim..Cok sükür hersey iyiye gidiyor.
Hepinize Saglik Sihat dilerim kendinize iyi bakin..
Görüsmek dilegim ile....


Sevgiler

Montag, 4. Februar 2008

MERHABALAR






Herkese Merhabalar
Bir önceki Blogumda kizim ile daha cok oyun ve resim gibi paylasimlar ile ugrastim.Bu Bloguma ise digerini kapatarak Yemek güncel yasanti gibi paylasimlarimla sizler ile beraber olmak adina MERHABA.....
Ziyaretiniz,Desteginiz ,Yardiminiz ,Düsünce
ve yorumlariniz icin simdiden cok Tesekkürler....
Yakinda görüsmek dilegim ile

Selamlar ve Sevgilerimle